Toulky Japonskem a jeho kuchyní
Kliknutím zvětšíte |
|
Rok vydání: 1998
Počet stran: 86
Formát: Vázaná
Tato kniha může být cenným dárkem pro ty, kteří chtějí žít co nejkrásněji a nejdéle. Jedna ze zvláštností Japonské tradice spočívá v tom, že Japonci hledali svou životní ideu v chudosti stravování a v pracovní píli.Jedli zeleninu, mořské řasy, rýži, ryby a plody stromů. Vždy se snažili o co nejhezčí úpravu jídel a tím vychutnávali nejen nízkokalorické jídlo, ale i jeho krásu.
Napsat recenzi
Vaše jméno a příjmení:
Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže:

Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže:
Nejsou dostupné žádné další obrázky.