Nákupní košík
Košík je prázdný
Nákup nad 2000 Kč
Doprava ZDARMA!
 
Nejprodávanější
Liber agape Liber agape
250,00 CZK 179,00 CZK  
Had Genese - Problém zla Had Genese - Problém zla
319,00 CZK 249,00 CZK  
Příbytky Filosofů I. + II. Příbytky Filosofů I. + II.
432,00 CZK 179,00 CZK  
Kosmický kód Kosmický kód
249,00 CZK 212,00 CZK  
Šest dnů stvoření Šest dnů stvoření
407,00 CZK 179,00 CZK  
Vimaanika Shaastra aneb jak létali bohové Vimaanika Shaastra aneb jak létali bohové
299,00 CZK 269,00 CZK  
Moudrost delfínů - Tajemství holografického vesmíru Moudrost delfínů - Tajemství holografického vesmíru
199,00 CZK 99,00 CZK  
 

Nová Beverlyhillská dieta - Už navždy štíhlí

Nová Beverlyhillská dieta - Už navždy štíhlí
Kliknutím zvětšíte
Cena s DPH: 199,00 CZK 80,00 CZK
Autor Mazelová Judy
Nakladatelství/Výrobce: Columbus
Průměrné hodnocení: Nehodnoceno

Množství: Přidat do košíku
Rok vydání: 1999
Počet stran: 296
Formát: Vázaná
   

Nejnovější poznatky o hubnutí, založené na záměrném kombinování potravin a zaručující, že zůstanete už navždy štíhlí.
Sacharidy podle Mazel:
Sacharidy patří mezi potravinové strašáky. Úplně vyhýbat se jim ale nemusíte, když budete dbát tří rad, které podporují jejich pohyb v trávicím ústrojí:
1. Je nutné, abyste veškerou potravu řádně rozkousali. Žvýkání totiž stimuluje tvorbu ptyalinu - enzymu nacházející se ve slinách, který při styku s potravou začne štěpit škrob a složené cukry. Čím více je potrava rozmělněná, tím lépe tento enzym účinněji působí. Snažte se proto udržet jídlo v ústech co nejdéle a kousejte.
2. Dávejte si pozor na cukry - tloustne se nikoli po tucích, ale po cukru v moučných výrobcích. Když smícháte cukr s obilím, například s obyčejnou nebo kukuřičnou moukou, tato kombinace vyřadí ptyalin z činnosti a skončíte s žaludkem plným nestrávených sacharidů.
3. Vyhněte se kombinaci sacharidů s bílkovinami nebo konzumaci sacharidů po bílkovinách. Sacharidy jsou stráveny o něco rychleji než bílkoviny, ale pokud si dáte bíloviny a pak sníte ještě sacharidy, uvíznou vám v žaludku. Po bílkovinách: kyselina chlorovodíková a pepsin začínají účinkovat v okamžiku, kdy se v žaludku objeví bílkovina. Kyselina chlorovodíková aktivuje pepsin. Když tyto enzymy začnou působit společně, vytváří kyselé prostředí, které ruší účinek ptyalinu a potlačuje řádné trávení sacharidů.

Napsat recenzi
Vaše jméno a příjmení:


Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší            Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:

Nejsou dostupné žádné další obrázky.