Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Kliknutím zvětšíte |
|
Rok vydání: | 2009 |
Počet stran: | 160 |
Formát: | Vázaná |
Léčivé účinky, historie a recepty
Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kniha protkaná zábavnými perličkami, příslovími a fotografiemi čtenáře provede zákoutími její přípravy se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace z celého světa
Napsat recenzi
Vaše jméno a příjmení:
Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže:

Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže:
Nejsou dostupné žádné další obrázky.